Lumitöitä tehdään tärkeys- ja kiireellisyysjärjestyksessä

Teemme lumityöt niin, että lumisateesta koituu mahdollisimman vähän harmia asiakkaillemme. Työt tehdään tärkeys ja- kiireellisyysjärjestyksessä:

  1. Avataan pääkulkuväylät ja pelastustiet
  2. Puhdistetaan sisäänkäyntien edustat
  3. Viimeistellään piha-alueet, siirretään lumikasoja sekä puhdistetaan kiinteistöjen reunat
  4. Pysäköintialueen tyhjien autopaikkojen auraukset pyritään suorittamaan kolmen päivän sisällä lumen satamisesta

Huomioithan että lumityöt tehdään usein eri henkilön toimesta, riippuen siitä käytetäänkö välineenä lumiauraa vai lapiota, jolloin työt valmistuvat eri aikaan. Olemme liikenteessä sekä oman henkilöstömme voimin, että yhteistyökumppaneidemme avulla, jotta työt saadaan tehtyä mahdollisimman ripeästi. Lumitöiden jälkeen hiekoitukset hoidetaan tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelun puhelin voi olla sään vuoksi pahasti ruuhkautunut, joten suosittelemme tekemään lumitöihin tai hiekoitukseen liittyvät ilmoitukset sähköisesti osoitteessa https://www.soukanhuolto.fi/vikailmoitus/ josta ne välittyvät suoraan työnjohtoon käsiteltäviksi.

Lataa tästä lumityötiedote