ASPA_poikkeusaukiolo

Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet

Soukan Huollon ja Isännöintiverkon yhdistyttyä Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:ksi vuoden 2019 syksyllä, tehtiin päätös myös sähköpostiosoitteiden yhdenmukaistamisesta. Jatkossa henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@braleva.fi.

HUOM! Uusi asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@braleva.fi

Vanhat soukanhuolto.fi- ja remonttiyksikko.fi -päätteiset sähköpostiosoitteet toimivat vielä vuoden 2020 loppuun saakka. Toivomme kuitenkin, että otatte uudet sähköpostiosoitteemme käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Olemme myös uudistamassa verkkosivustomme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Uudistettu braleva.fi-sivusto tullaan julkaisemaan syksyllä 2020. Sitä ennen teitä palvelevat tutut soukanhuolto.fi ja isannointiverkko.fi -verkkosivustot nykyisen braleva.fi-sivuston lisäksi.