ASPA_poikkeusaukiolo

Tietoliikennehäiriö

Tietoliikenneoperaattorillamme on tällä hetkellä kuuluvuushäiriöitä, jotka vaikuttavat puheluiden laatuun. Vika on selvityksessä ja toivottavasti korjaantuu lähipäivinä. Tällä hetkellä esiintyy mm. puheluiden katkeamisia kesken puhelun sekä kuuluvuuden häviämistä/äänen pätkimistä. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti vikailmoituksissa sivujemme vikailmoituslomaketta. Pahoittelemme häiriötä. Kiitos ymmärryksestä!  

ASPA_poikkeusaukiolo

Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet

Soukan Huollon ja Isännöintiverkon yhdistyttyä Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:ksi vuoden 2019 syksyllä, tehtiin päätös myös sähköpostiosoitteiden yhdenmukaistamisesta. Jatkossa henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@braleva.fi.

Kevättalkoot kannattaa siirtää kesäkuulle

Kevät on monissa taloyhtiöissä talkoiden aikaa. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja Kiinteistöliitto kannustavat siirtämään talkoot kesäkuulle, sillä toukokuussa on voimassa rajoitus enintään 10 hengen kokoontumisista. Taloyhtiön pihoille, grillille ja leikkipaikoille ei tule kerääntyä joukoittain toukokuussa.

Nanoksi katalyysipinnoitus torjuu viruksia ja bakteereja leikkipaikoilla

Koronaviruspandemian aikana on hyvä kiinnittää huomiota myös taloyhtiöiden leikkipaikkojen hygieenisuuteen. Nanoksi katalyysipinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa.

ASPA_poikkeusaukiolo

Toimistomme aukioloaikoihin muutos

Toimistomme on auki 1.5.2020 alkaen ma-ti ja to-pe klo 8-16 sekä ke klo 8-15.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti joka arkipäivä klo klo 9-15.

Autohallien, -katosten ja jäteasemien pesut aloitettu

Autohallien, -katosten sekä jäteasemien pesut on aloitettu Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n huoltokohteissa 14.4.2020.