Taloyhtiöille tarjolla desinfiointia koronaviruksen torjuntaan siivouksen tukena tai tiloihin, missä tartunnan saanut on oleillut

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n siivousliiketoimintayksikkö tarjoaa desinfiointia taloyhtiöille, jotka kokevat sen tarpeelliseksi yhteisissä tiloissaan.

Asiointi toimistollamme koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemian vuoksi rajoitamme asiointia toimistoillamme. Pyydämme olemaan asiakaspalveluun etukäteen yhteydessä, mikäli asian hoitaminen vaatii vierailua toimistollamme.

Hiekanpoisto alkaa ensi maanantaina

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy aloittaa hiekanpoistotyöt maanantaina 23.3. Työn arvioitu kesto on 2-3 viikkoa.

ASPA_poikkeusaukiolo

Koronavirusepidemian vaikutus huoltotöihin

Koronavirus hidastaa normaalien vikakorjauksien ja huoltotyön tekemistä väliaikaisesti. Emme suorita kiireettömiä huoltotöitä karanteeni- ja eristysasuntoihin, emmekä riskiryhmään kuuluville.

Siivousta tarkennetaan taloyhtiöissä koronavirusepidemian aikana

Siivoushenkilöstöämme on ohjeistettu kiinnittämään erityistä huomiota ovenkahvojen, kaiteiden, valokatkaisijoiden, hissin painikkeiden sekä vesihanojen puhdistukseen kiinteistön yhteisissä tiloissa.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on varautunut koronavirukseen

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on varautunut koronaviruksen leviämiseen ja sen mahdollisesti aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, jossa Bralevan henkilökunnasta merkittävä osa olisi estynyt työskentelemään.