huolto

Huolto

Jos etsit luotettavaa kiinteistöhuoltoa, olet oikeassa paikassa. Meillä jokaisesta kiinteistöstä ja tehtäväkokonaisuudesta vastaa useamman ammattilaisen ryhmä. Näin pystymme turvaamaan palvelumme laadun kaikissa tilanteissa. Miten saamme auttaa sinua?

huolto2

Tekninen huolto

Tekninen huolto pitää kiinteistön rakenteet ja varusteet moitteettomassa käyttökunnossa, joka päivä. Teknisen huollon ammattilaisemme tuntevat alueemme kiinteistöt ja hoitavat työnsä huolella.

Tekniseen huoltoon kuuluvat mm. lämpö-, vesi, ilmastointi- ja sähköjärjestelmien (LVIS) käyttö, valvonta, huolto ja korjaukset.

Useissa kohteissa laitejärjestelmien ohjaus hoidetaan Soukan Huollon keskusvalvomolta.

Autamme mielellämme myös kiinteistösi uusien energiaratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

huolto3

Ulkoalueiden huolto

Ulkoalueiden huollolla varmistetaan ympäristön turvallisuus, toimivuus ja viihtyisyys ympäri vuoden.

Lumitöiden oikea ajoitus ja ennakoiva liukkaudentorjunta turvaavat esteettömän kulun ja liikkumisen turvallisuuden.

Kalusto

Työkoneemme ovat nykyaikaisia ja monipuolisia. Näin varmistamme tehokkaan ja luotettavan palvelun, mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Varikkomme sijaitsevat sekä Soukassa että Kivenlahdessa, joten siirtyminen kohteisiin on nopeaa.

huolto4

Viherpalvelut

Viherpalvelumme pitää istutusnurmikot kunnossa ja kauniina. Samalla voidaan sopia esimerkiksi pensaiden ja puiden kunnossapidosta.

Saat meiltä huolettomana kokonaispalveluna kesäkauden kukkaistutukset: kukat ja ruukut kerralla sekä istutusten hoitaminen kesän ajaksi.

Meiltä saat apua myös vieraslajien torjuntaan! Haitalliset vieraslajit, kuten kurtturuusu ja komealupiini, tulee poistaa taloyhtiöiden pihoista. Kurtturuusu tulee poistaa 1.6.2022 mennessä. Autamme sinua lajien tunnistuksessa ja poistossa ja autamme korvaavien kasvien valinnassa.

Rikkakasvien torjuntaan tarjoamme täysin myrkytöntä, kuumaan veteen perustuvaa torjuntamenetelmää. Lue lisää >

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen.

huolto5

Päivystyspalvelu

Päivystyspalvelumme auttaa ympäri vuorokauden, ympäri vuoden.